Vrienden van...,

Misschien vindt u het leuk om vriend van Een eigen hok te worden?

Wat is vrienden van.....?

Aan onze diensten zijn wel kosten verbonden. Maar omdat wij een non-profit stichting zijn, die ook geen subsidies of andere overheidsgelden ontvangen en eerder met het welzijn van de honden bezig zijn en toegankelijk willen zijn (blijven) voor alle mensen, ook die met lage inkomens, willen wij de kosten niet te hoog laten komen.

Ook door onze werkwijze hebben wij veel kosten.

Zo zijn er de brandstofkosten, verzekering, belasting, website etc. Dit is onze grootste kostenpost. En wordt grotendeels privé gedragen.
Daarnaast zijn de gebruikelijke kosten, telefoon, administratie, inventaris, advertentie kosten  waarvan een deel opgevangen wordt door de bemiddelingsgelden, maar nog steeds een groot deel privé gedragen wordt.
Ook zijn we al weer toe aan de 3e druk van de eigen uitgave 'handleiding: basis kennis gedrag en training' , wat we mee geven bij de plaatsing van een hond en bij begeleiding.
De boekjes laten drukken kost best veel geld, ook wanneer we dit op de goedkoopste manier laten drukken.

Daarom zijn wij op zoek naar steun. We zijn op zoek naar bedrijven/instellingen die ons voor een bepaald bedrag per jaar willen steunen.

De vrienden van Een eigen hok

Hier willen wij uiteraard iets voor terug doen. De bedrijven/instellingen die ons steunen, krijgen in ieder geval een vaste plek op de website. Ook willen wij uw product promoten.  De honden worden via ons geplaatst en bij de plaatsing krijgt de nieuwe eigenaar een handleiding (eigen uitgave) mee. U kunt hierin vernoemd worden.
Wij geven ook een pakketje mee met materiaal die van belang kan zijn voor de nieuwe eigenaar. Heeft u folders of ander promotie materiaal zoals proefzakjes voer of speeltjes e.d., dan kunnen wij deze in het pakket aan de nieuwe eigenaar mee geven. Of bij de aanvang van de puppycursus aan de eigenaar van de pup.
Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een reclamebord te plaatsen op ons trainingsveld waar de hondencursussen worden gegeven.

 

Uw voordeel;

Een periodieke schenking is aftrekbaar van de belasting. Dit maakt deze manier van schenken zowel voor de stichting als voor u aantrekkelijk.

Vraag bij de belastingdienst na wat uw voordelen zijn.

 

Hebben wij hiermee uw interesse gewekt en wilt u hieraan graag meewerken?
Dan zien wij uw reactie en/of voorstel graag tegemoet

 

Geen keurmerk

Overigens hebben wij geen keurmerk voor non-profit organisaties. Deze kosten namelijk ook geld:

"Organisaties uit de kleinste categorie betalen bij aanvraag van de Erkenning eenmalig de toetsingsbijdrage van € 250. Op het moment dat de Erkenning wordt verstrekt, betaalt de organisatie een erkenningsbijdrage van € 265 per jaar. "

Dat geld hebben we simpelweg niet...er zouden dan sponsors gezocht moeten worden om het keurmerk te kunnen betalen.
We besteden inkomsten dan ook liever aan de doelstelling dan aan een keurmerk.